Tekniska krav

Skriv ut

De som anlitar MS Office Excel
För att kunna öppna, redigera och spara Excel-tabeller i tjänsten, behöver du Microsoft Office Excel 2007. Alternativt kan du ladda ned kompatibilitetspaketet Microsoft Office Compatibility Pack för filformaten Office 2007.
Om du har Microsoft Office XP eller MS Office 2003, installera först uppdateringarna från webbsidan för Microsoft Update och därefter kompatibilitetspaketet Compatibility Pack. Mera information och uppdateringsinstruktioner:  Nedladdningssidan för kompatibilitetspaketet Microsoft
Den som anlitar andra tabellkalkylprogram
Andra program stöds inte.

Tjänsten stödjer följande webbläsare:
      • Microsoft Internet Explorer 6.0 eller nyare
      • Firefox 2.0 eller nyare
Obs! Aktivera Java script i webbläsaren
Om du använder en äldre version eller någon annan webbläsare än en av de ovannämnda, kan det hända att tjänsten inte fungerar korrekt till alla delar.

Kakfiler

Du kan välja dina webbläsarinställningarna så att den accepterar alla kakfiler, blockerar alla kakfiler eller meddelar om kakfiler. Programmet fungerar inte utan möjligheten att spara kakfiler.
Instruktioner om hur kakfiler accepteras i Internet Explorer:
      • Välj Verktyg -> Internet-alternativ.
      • Välj fliken Sekretess.
      • Tryck på knappen Avancerat.
      • Kryssa för "Åsidosätt automatisk cookie-hantering".
      • Markera antingen "Acceptera" eller "Fråga" under Cookies från första part och cookies från tredje part. "Acceptera" gör att Explorer accepterar kakfilerna automatiskt och "Fråga" frågar alltid om kakfilen får installeras (ett mera informationssäkert alternativ).

Instruktioner om hur kakfiler accepteras i Firefox:

• Välj Inställningar i Verktyg-menyn.
      • Välj fliken Sekretess.
      • I punkt Kakor, kryssa för "Tillåt att webbplatser lagrar kakor".

Kryssa också tredjepartskakor som tillåtna.