Tekniset vaatimukset

Tulosta
MS Office Excel -käyttäjät
Jotta voit avata, muokata ja tallentaa palvelussa olevia Excel-taulukoita, tulee käytössäsi olla Microsoft Office Excel 2007. Vaihtoehtoisesti voit ladata Microsoft Office Compatibility Pack -yhteensopivuuspaketin Office 2007 -tiedostomuodoille.
Jos käytössäsi on Microsoft Office XP tai MS Office 2003, asenna ensin päivitykset Microsoft Update -sivustolta ja tämän jälkeen Compatibility Pack -yhteensopivuuspaketti. Lisätietoa ja ohjeet päivittämiseen:
Muiden taulukkolaskentaohjelmien käyttäjät
Muita ohjelmia ei ole tuettu.

Tuetut Internet-selaimet ja Java script

Palvelu tukee seuraavia Internet-selaimia:

​Selain ​Tuettu​ Osittain tuettu​​ ​Ei tuettu
Internet Explorer 11​ ​32-bittinen ​64-bittinen
Internet Explorer 10 ​​32-bittinen ​​64-bittinen
Internet Explorer 9​​ ​​32-bittinen ​​64-bittinen
Internet Explorer 8 ​​32-bittinen ​​64-bittinen
Internet Explorer 7 ​​32-bittinen ​​64-bittinen
Internet Explorer 6​ ​x
​Google Chrome ​x
Mozilla Firefox​​ ​x
Apple Safari​ ​x

Huom! Selaimessa tulee olla JavaScript sallittu.

Jos sinulla on käytössä vanhempi versio tai jokin muu kuin edellä mainittu selain, saattaa joissakin palvelun osissa esiintyä puutteita tai toimimattomuutta.

Evästevalinnat

Voit valita selaimesi asetukset siten, että se hyväksyy kaikki evästeet, hylkää kaikki evästeet tai ilmoittaa, kun eväste asetetaan. Ilman mahdollisuutta tallentaa evästeitä sovellus ei toimi.
Ohjeet evästeiden hyväksymiseen Internet Explorer -selaimessa:
      • Valitse Työkalut -> Internet-asetukset.
      • Valitse Tietosuoja-välilehti
      • Paina nappia Lisäasetukset.
      • Laita rasti kohtaan ”Ohita automaattinen evästeiden käsittely”.
      • Rastita ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeiden alta joko ”Hyväksy” tai ”Kysy vahvistus”. ”Hyväksy”-asetuksella Explorer hyväksyy evästeet automaattisesti ja ”Kysy vahvistus” -asetuksella vahvistaa aina käyttäjältä saako evästettä asentaa (tietoturvallisempi vaihtoehto).
 Ohjeet evästeiden hyväksymiseen Firefox-selaimessa:
      • Valitse Firefoxin Työkalut-valikosta Asetukset.
      • Valitse Tietosuoja-välilehti.
      • Evästeet-kohdassa rastita kohta "Sivustot voivat asettaa evästeitä".
Rastita myös kolmannen osapuolen evästeet hyväksytyksi.